Broodje Martinnovatie: Demo SOWISO - online interactieve leeromgeving voor wiskunde

SOWISO is een online leeromgeving voor wiskunde gericht op universiteiten. Het platform geeft slimme, gepersonaliseerde feedback en hints aan studenten terwijl zij werken aan gerandomiseerde wiskunde-opgaven, door hun input te analyseren en te identificeren waar de fouten zijn. De software bespaart docenten tijd door alle typen wiskundige vragen na te kijken en te becijferen op een non-binaire schaal: deels correcte antwoorden worden als deels correct becijferd. Op deze manier geeft het platform docenten de mogelijkheid zich weer met het creatieve deel van lesgeven bezig te houden.
Overige functionaliteiten die worden ondersteund zijn: digitale toetsen, gamificatie, een groot aantal interactieve opgaventypen, meertalig leren, voortgangsrapportages en adaptiviteit waarbij het leerpad van iedere individuele student automatisch aangepast wordt op basis van zijn/haar behoeftes.

Deze bedrijfspresentatie geeft u de gelegenheid om waarheid van fictie te onderscheiden.

Inschrijven?
Wanneer?
Plaatsen
Campus Sterre, gebouw S2, vergaderzaal 3.1 (3-de verdieping)07/09/2017 12:00 - 13:3029

Bijkomende informatie

Wenst u een (gratis) broodje ?
Reacties op deze website: oc-ict@UGent.be
English | Print
inloggen