Broodje Martinnovatie: De toekomst van online studie-ondersteuning

In dit seminarie delen Brecht Dekeyser (monitoraat wiskunde) en Debbie Stragier (monitoraat chemie) hun ervaringen met online ondersteuning d.m.v. een aantal interessante praktijkverhalen. Er zullen een aantal tools getoond worden die toelaten om vragen van studenten online te beantwoorden d.m.v. live video en het delen van het scherm (voor handschrift bv.). Het programma ziet er als volgt uit:

• Korte intro rond de werking van een monitoraat
  • Presentatie van WizIQ(een tool voor online klassen en training-sessies)
  • Korte demo van Boogie Board (een schrijftablet om live handschrift te delen met de student)
  • Korte demo van Vitero (een virtueel klaslokaal en tool voor online vergaderingen)
  • Gezamenlijke uitleiding met o.a. Annick Eelbode, studentenpsycholoog en beslagen in zaken als studie-efficiëntie en het begeleiden van studiebegeleiders

Inschrijven?
Wanneer?
Plaatsen
Campus Sterre, gebouw S2, vergaderzaal 3.1 (3-de verdieping), ingang vooraan het gebouw, aan de kant van S129/05/2017 12:00 - 13:3048

Bijkomende informatie

Wenst u een (gratis) broodje ?
Reacties op deze website: oc-ict@UGent.be
English | Print
inloggen